Снимка БулфотоРавносметката от изборите за БСП  е: спечелихме 35 общини,

...
Снимка БулфотоРавносметката от изборите за БСП  е: спечелихме 35 общини,
Коментари Харесай

БСП ще иска касиране на избора за Шумен

Снимка Булфото

Равносметката от изборите за Българска социалистическа партия  е: спечелихме 35 общини, на втори тур печелим 26 балотажа – общо 61 кмета, от които 4-те области – Русе, Благоевград, Разград и Перник. В Шумен разликата ни е единствено 77 гласа, при невалидни бюлетини над 400. Тук ще обсъждаме искане за преброяване на бюлетините и анулиране на вота,  заяви на първата си конференция след втория тур на локалните избори водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, написа " Стандарт ".

Партията ще даде политическа поддръжка на Мая Манолова, в случай че изиска анулиране на вота в София, сподели още Нинова.

" Промяната стартира, беше сложна, само че към този момент е необратима. Страхът от загубата накара ръководещите да създадат най-агресивната, най-очернящата и най-купена предизборна акция. И все пак затвърдихме наклонността в последните 3 години да покачваме резултатите си на всички избори - ГЕРБ отстъпи от основни, дългогодишни градове-крепости и ерозира в локалната власт ", сподели Нинова.

В София Българска социалистическа партия печели 2 региона – Изгрев и Младост. Мая Манолова сподели, че опция в столицата има, разликата е минимална, има голям корпоративен избор, купени и ромски гласове, сподели още Нинова. Партията в София удвои резултата си – от 7 общински съветници, в този момент ще имаме 15 и двама районни кметове.

Нинова пожела " на добър час на Мая, каквото и да реши да прави ".

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР